1000 Beygir Gücündeki Canavar Araç Jeep Gladiator: Hennessey Maximus

BaRoN

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
2 Haz 2019
Mesajlar
3,417
Tepkime puanı
6,365
Puanları
113
Yaş
48
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
1575213493582.png

Hennessey adlı modifiye ekibi, Jeep'in pickup modeli Gladiator'ı elden geçirerek aracı adeta bir canavara dönüştürdüler. Ortaya çıkan 1000 beygir gücündeki canavarın sürüş testini YouTube üzerinden paylaşan ekip, aracın yalnızca sınırlı sayıda üretileceğini belirtiyor.

Tanıtıldığı ilk günden beri pickup segmentindeki en dikkat çeken araçlardan biri olan Gladiator, geçtiğimiz günlerde bir modifiye ekibi olan Hennessey’in eline geçmişti. Araçlara yaptıkları çılgın eklemelerle bilinen ekip, Gladiator’a yaptıkları işlemlerden sonra ortaya çıkan canavarın sürüş testini YouTube hesapları üzerinden paylaştılar.
Ekip, Hennessey Maximus 1000 adını verdikleri Jeep markalı aracın çıkış gücünü 1000 beygir gücüne çıkardıklarını belirtiyor. Aracın 6.2 litlerik Hellcat V8 motorunu güçlendirmek için büyük çaba sarf eden Hennessey, çıkış gücü 1000 beygir olan aracın tork değerini ise 1264 Nm’ye yükselterek inanılmaz bir iş ortaya koymuş.
Jeep Gladiator: Hennessey Maximus 1000 sürüş testi
Aracı baştan aşağı yenileyen Hennessey, araçta yeni radyatörlere, yakıt enjeksiyon sistemine ve paslanmaz çelikten yapılmış egzozlara yer vermiş ve aracı 8 ileri vitesli otomatik şanzıman sistemi ile eşleştirmiş. Aracın süspansiyon sisteminde de değişiklikler yaparak 150 milimetre yukarı yükselten ekip, aracın off-road tekerlekleri ile birlikte her koşula uygun bir hale gelmesini sağlamış.

Gövdesi ve tasarımı da orijinal araçtan farklılık gösteren Hennessey Maximus 1000, yeni tamponlar ve yenilenen logo gibi küçük estetik dokunuşları da bünyesinde barındırıyor. Ayrıca araçta bulunan 37 inç tekerlerin yanı sıra King amortisörler ve yükseltilmiş ön ve arka akslar bulunuyor, bu eklentiler sayesinde aracın yol tutuşu da optimum düzeye çıkarılmış durumda. Aracın içerisine gelecek olursak da tamamen özelleştirilmiş, elmas dikişli deri döşemeler bizleri karşılıyor.
 

BaRoN

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
2 Haz 2019
Mesajlar
3,417
Tepkime puanı
6,365
Puanları
113
Yaş
48
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
bana uyar abıcım hahaha
 
Üst
Alt