Bu Hafta Vizyona Giren Film'ler..

Şiir

New member
HanımZade
Katılım
8 Eyl 2018
Mesajlar
1,257
Tepkime puanı
1,734
Puanları
0
Yaş
31
Konum
İstanbul
Cinsiyet
Kadın
Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli olmak üzere 9 yeni film girdi.

15641335880.22669700.jpg


Küçük Kahraman

Küçük Kahraman, babasını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Küçük bir çocuk olan Bayu’nun hayatı, bir gün tesadüfen bir kılıç bulması ile bambaşka bir hal alır. Bayu’nun bulduğu kılıç, babası dahil kasabada yaşayan herkesi taşa çeviren şeytani Asura’nın uyanmasına neden olur. Babasını ve köyde yaşayanları kurtarmak için Asura ile savaşması gereken Bayu’nun öncelikle kendisine savaşma gücünü verecek olan tılsımı bulması gerekir. Kuzeni Raney ile birlikte yola koyulan Bayu, tılsımı bulup Asura’yı yenmeyi başarabilecek midir?

15641336240.27009400.jpg


Ritüel

Ritüel, genç bir kadının ve onun erkek arkadaşının İsveç'te yerel bir pagan kültürünün avı haline gelene kadar geçirdikleri yolculuğu anlatıyor. Geleneksel Midsommar festivaline katılmak isteyen Dani ve Christian, üniversiteden arkadaşları ile birlikte İsveç’e doğru yola koyulur. İlişkilerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan çift, İsveç’in köyünde gerçekleştirecekleri bu tatili ilişkilerini kurtarmak için son şans olarak görür. Çılgın tatillerini geçirecekleri mekanı gören gençler, yemyeşil cennete benzeyen mekanı fazlasıyla sever. Ancak bir süre sonra yerel kutlamaların ve pagan ritüellerinin yapıldığı bu yerin pek de düşündükleri kadar masum olmadığını anlarlar. 90 yılda bir düzenlenen gizli bir ayine katılan gençler, kendilerini korku labirentinin içinde bulur.

15641336530.80050100.jpg


Tüylü Arkadaşlar

Tüylü Arkadaşlar, hayalini kurdukları Tüy Kulübü'ne girdikten sonra ilk görevlerini yerine getirmeye çalışan yavru kuşların hikayesini konu ediyor. Yavru kuşlar Mooky ve Kooky, büyük bir hayalin peşindedir. Her kuşun hayali gibi onlar da Tüy Kulübü'ne katılmayı düşler. Bir gün aldıkları bir haber onların hayatlarının değişmesine neden olur. Hayatlarının en iyi haberi ile karşı karşıya olan Mooky ve Kooky, Tüy Kulübü' ne kabul edildiklerini öğrenir. Mutlu bir şekilde kulübe dahil olan yavru kuşlar, kulübün başkanı bilge Hoot-Hoot' dan ilk görevlerini alır. Dokuzuncu bulutun üzerinde uçmaya başlayan Mooky ve Kooky, düşündüklerinden daha zor olan görevlerini yerine getirebilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

15641336840.52460300.jpg


Cin “Aşk Büyüsü”

Cin “Aşk Büyüsü”, sevdiği kadını elde etmek için aşk büyüsü yapan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Musa, aşk ateşi ile yanıp tutuşan genç bir adamdır. Gönlünü, Esra adında genç bir kadına kaptıran Musa’nın aşkı içi göze almayacağı hiçbir şey yoktur. Esra’yı elde etmek türlü yollar deneyen ve hepsinde hüsrana uğrayan Musa, son çare olarak aşk büyüsünü denemeye karar verir. Son zamanlarda sosyal medyada da büyük yankı uyandıran büyüyü deneyen Musa, beklediğinden de iyi sonuç alır. Her şey onun düşündüğünden de yolunda gitmiştir ancak bu durum fazla uzun sürmez. Her büyüde olduğu gibi basit görülen bu büyüde onu felakete sürükler.

15641337210.34030500.jpg


Koruyucu

Koruyucu, kendisini bir şiddet sarmalının içinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Ellili yaşlarında bir gece kulübü fedaisi olan Lucas’ın hayatı kızından ibarettir. 8 yaşındaki kızı Sarah’ı büyütmek için çabalayan Lucas, kızı için her şeyi yapmaya hazırdır. Kendi kontrolünde bir hayat süren Lucas’ın yaşamı bir gün kontrolünü kaybetmesi ile bambaşka bir hal alır. Gece kulübüne gelen bir müşterinin çıkardığı tartışma, Lucas’ın kontrolünü kaybetmesine neden olur. Yaşanan kavga sonrası işten çıkarılan Lucas bir yandan da sorun yaşadığı polislerle uğraşır. Kızına bakmak için paraya ihtiyaç duyan Lucas, bir striptiz kulübünde çalışmaya başlar. Ancak burada yürütülen işler pek de Lucas’ın sandığı gibi değildir. Striptiz kulübü Avrupa'da faaliyet gösteren tehlikeli bir çete tarafından yönetilmektedir. Çetenin artık yeni bir üyesi olan Lucas, kendisini bir şiddet sarmalının içinde bulur. Lucas’ın kızının ve kendi hayatını koruması için savaşmaktan başka seçeneği yoktur.

15641337690.22574300.jpg


Kod Adı: Hummingbird

New York’lu kuzenler Vincent (Jesse Eisenberg) ve Anton (Alexander Skarsgård) büyük paralarla oynanan ve kazanmanın milisaniyelerle ölçüldüğü Yüksek Frekanslı Alım Satım oyununu oynamaktadır. Milyoner olma hayali kuran kuzenler, Kansas’tan doğruca New Jersey’e uzanan bir fiber optik kablo döşemek isterler. Ancak hiçbir şey bu ikili için kolay olmayacaktır. Ekibin beyni Anton, üçkağıtçısı ise Vincent’tır. Kuzenler bu Don Kişotvari maceralarında birbirlerini ve etraflarındaki herkesi kırılma noktalarına getirirler. Güçlü, zehirleyici ve kendi çıkarları için başkalarını kullanan bir tacir olan eski patronları Eva Torres (Salma Hayek) ise sürekli enselerinde bitmekte ve onları kendi oyunlarında yenmek için elinden geleni ardına koymamaktadır.

15641337960.43806500.jpg


Gaip

Gaip, ıssız bir bölgede tatil yapan bir grup insanın başına gelenleri konu ediyor. Aralarında bir grup arkadaş, iki kız kardeş ve evli bir çiftin bulunduğu grup insan, iyice dinlenebilecekleri sessiz sakin bir alanda tatil yapmak için ıssız bir orman bölgesinin içinde yer alan bir otele yerleşir. Ancak aralarından Taner adında bir gencin, ıssız olan bu bölgeye gelmesinin farklı bir amacı vardır. Define aramaya meraklı bir genç olan Taner, ormanlık alanda sonunda amacına ulaşacağına, aradığı defineyi bulacağına inanır. Bölgeye farklı amaçla gelen sadece Taner de değildir. İki kız kardeş, yıllar önce bölgede şehit düşen dedelerinin bulup onu huzura kavuşturmayı planlamaktadır. Bir yandan ganimet bir yandan da şehit düşen dedelerini arayan gençler, düşündüklerinin aksine hiç beklemedikleri durumlarla karşı karşıya kalır.

15641338220.77910600.jpg


Korkuluk

Korkuluk, kardeşinin intiharındaki sırrı çözmeye çalışan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. June ve Carl, henüz çocukken ailelerinin korkunç bir şekilde öldürülmesine tanık olur. Yaşananları içlerinde bir sır olarak saklayan kardeşler, ailelerini kaybettikleri eve bir daha ayak basmaz. June ve Carl, her ne kadar geçmişi arkalarında bırakıp hayatlarında yeni başlangıçlar yapsalar da Carl’ın ani ölümü her şeyi değiştirir. June, kardeşinin intiharının geçmişle bağlantılı olduğunu düşünür ve araştırma yapmak için yıllar önce terk ettiği eve geri döner. Genç kadının tek isteği, ailesini kendisinden alan kötülükten intikamını almaktır.

15641338530.72137400.jpg


Yuli

Yuli, ünlü Kübalı dansçı Carlos Acosta’nın hayat hikayesini konu ediyor. Yuli’nin hayatı, sokaklarda zaman geçirmekten keyif alan küçük bir çocukken babasının yeteneğini keşfetmesiyle tamamen değişir. Dans etmeye pek de istekli olmayan Yuli, babasının zorlamasıyla, Küba Ulusal Dans Okuluna yazılır. Başlarda okula zorla giden Yuli, zamanla içindeki sese kulak vermeye başlar. Onun bu yeteği, tüm tabuların yıkılmasını sağlar ve Yuli, Londra Kraliyet Balesi gibi saygın kurumlarda sahneye çıkan ilk siyah balet olmayı başarır.
 
Üst
Alt