EVSİZ VE KİMSESİZLERE ÇEVRİMİÇİ SOHBET HİZMETİ

EUPHRAT

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,197
Tepkime puanı
2,691
Puanları
113
LİVERPOOL HAYIR KURUMU, WHİTECHAPEL CENTER, ŞU ANDA WEB SİTESİNDEKİ ÇEVRİMİÇİ SOHBETLE EV VE EVSİZLİK ÜZERİNE ÖNERİLERDE BULUNUYOR.

Ücretsiz, gizli danışmanlık hizmeti, Merseyside'da ikamet eden ve konutlarının durumu hakkında endişeleri olan herkes için kullanılabilir.
6027

Çevrimiçi tavsiye, şehir içinde çeşitli yerlerde yürütülen günlük bırakma önerileri oturumlarına ek olarak sunulmaktadır. Yardım, insanları, meseleleriyle ilgili bir sorun ortaya çıktığı anda en kısa sürede ele alınabilecekleri ve evsizlikten kaçınabilecekleri en kısa zamanda onlarla iletişim kurmaya teşvik ediyor.

Rob Farnos, “Evsiz bir merkeze girmenin ve yardım istemenin korkutucu olacağını biliyoruz. Birçok insan, başka seçeneği yoksa, kalacağı başka arkadaşı yoksa, ya da çıkarıldığı gün ayrılma eğiliminde olurlar. Ancak o zaman bize gelirler.
“Bu çevrimiçi öneriyi sunarak insanların bizden daha erken yardım isteyeceğini umuyoruz. Duruma ne kadar fazla bakmamız gerekiyorsa, sorunu çözme ve insanın evsiz kalmasını önleme olasılığımız o kadar yüksek ”dedi.

Bu iki örnek, en kısa zamanda ve sorun çok büyük olmadan önce yardım istemenin önemini vurgulamaktadır.
Natasha (isim değişti), çalışma saatlerinin azalmasından sonra kira borçlarına düştü. Bir sonraki kirasını ödeyemeyeceğini fark ettiği anda bizimle temasa geçti.

6028

Natasha'nın gelirlerini en üst düzeye çıkarmasına, bütçesine bakmasına ve borçluları azar azar geri ödeme anlaşması yapmak için ev sahibiyle konuşmasına yardımcı olduk. Natasha evini korudu ve ev sahibi altı ay sonra kiracılığını yeniledi.

Angela ve Dave (isimler değiştirildi) bir konut dernek mülkünün ortak kiracılarıydı. İlişkileri bozulduğunda Angela, annesiyle birlikte kalmak için geri döndü. Dave evlerinde kaldı, ancak ağır içki içmeye başladı, kiracılığı ihmal etti, kira borçlarını bıraktı ve mal ayrılmadan önce mülke zarar verdi. Angela'nın hayatı ilerledikçe yeni bir partnerle karşılaştı ve bir bebek bekliyordu.

Propertypool'da yeni bir ev için başvuruda bulundu, ancak Angela, Dave ile ortak bir kiracı olduğu için, kira borçlarından ve mülk hasarından da sorumlu olduğunu keşfetti. Borcunu geri ödemeyi düzenli bir şekilde düzenleyene kadar, Propertypool aracılığıyla bir ev teklif edilmeyecekti. Angela bize geldi. Özel bir kiralık mülk bulmasına yardım edebildik ve borçlarını yavaşça geri ödemeyi planladığına karar verdik. Angela şimdi evine yerleşti, ancak kiracılığını ilk bıraktığı zaman yardım istese onun için işler daha kolay olabilirdi.
Whitechapel Merkezi, yardıma ihtiyacı olan artan sayıda insan gördü - geçen yıl 4.300'den fazla kişiyi desteklediler ve 2.061 kişiyi yeniden evlendirdiler.
 
Üst
Alt