"3500 yılından geldim, uzaylı bebek doğuracağım"

EUPHRAT

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,197
Tepkime puanı
2,691
Puanları
113
3500 yılından geldiğini öne süren zaman yolcusunun iddiaları şoke etti. Elindeki bir ultrason filmini de delil olarak gösteren genç kıza 7 gün önce gelecekten geldiğini ve 5 ay içinde uzaylı bir bebek doğuracağını ileri sürdü.
3500 yılından geldim, uzaylı bebek doğuracağım - Sayfa 1

3500 yılından geldiğini öne süren ve adının Mary olduğunu söyleyen kadın hangi ülkede olduğu bilgisini veremeyeceğini çünkü yaşamından endişe ettiğini belirtiyor.
Mary, 18 yaşında Fransa'nın başkenti Paris'te henüz bir öğrenciyken okulda görev yapan Profesör Paul Marteaux'un kendisine laboratuvarda iş teklif ettiğini söylüyor.
Kimya öğrencisi olan Mary, laboratuvarda sıradan bir iş yaptığını, örnekleri numaralandırdığını ifade ediyor.

Mary'nin iddiasına göre görev yaptığı laboratuvarda yalnızca özel kişilerin girebildiği bir oda yer alıyordu ve Mary bu odaya giriş yapabileceği kartı bir şekilde elde etti ve yasaklı odaya girdi.
Girdiği odada çok sayıda kablo ve değişik araçların bulunduğunu belirten Mary, Profesör Paul'un odaya girdiğini, Mary'i odada görünce son derece sinirlendiğini, bir süre sonra sakinleşen Paul'ün kendisine zaman makinesi asistanlığı adı verilen bir iş önerdiğini öne sürüyor.

Odada kablolarla donatılan sandalye biçiminde metal bir makine gördüğünü belirten Mary bu cihazın zaman makinesi olduğunu iddia ediyor.

1 yıl zaman makinesi ile çalıştıktan sonra geleceğe gitmek isteyen Mary'nin önerisi kabul edildi ve Mary'nin 3500 yılına gönderilmesi kararlaştırıldı.

2900 yılının cennet gibi bir yer olduğunu söyleyen Mary 3500 yılını ise gerçek bir cehennem olarak niteliyor ve o tarihte büyük bir savaşın çıktığından bahsediyor.

Andromeda Galaksisinden gelen uzaylıların insanlık medeniyetine saldırdığını öne süren Mary 3500 yılında bir yıl geçirdiğini, orada uzaylılara karşı mücadele eden bir grup insana katıldıklarını ve çıkan savaşta uzaylılar tarafından rehin alındığını anlatıyor.

7 gün önce gelecekten geri geldiğini belirten Mary ardından bir ultrason görüntüsü gösteriyor ve uzaylıdan hamile kaldığını ve 5 ay içinde yarı insan yarı uzaylı bir canlı doğuracağını iddia ediyor.
3500 yılından geldim, uzaylı bebek doğuracağım - Sayfa 13

Yarı uzaylı bir bebeğe sahip olacağını öne süren Mary çaresiz olduğunu belirtiyor.

Daha önce en fazla 2900 yılına gidildiğini belirten Mary bunun büyük bir risk olduğunu vurguluyor.
 

Prenses

Çok güzel gülümsüyordu, sevmeden geçemedim.
Yönetici
Katılım
8 Tem 2018
Mesajlar
1,853
Tepkime puanı
3,646
Puanları
113
Yaş
30
Cinsiyet
Kadın
:D
 
Üst
Alt