Antalya’da Tatil Yapmak İçin 10 Neden

M

Muzik

Guest
antalyada-tatil-yapmak-icin-10-sebep.jpg


Akdeniz kıyılarında yer alan ve her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan Antalya, tatil için seçilecek yerlerin arasında gelmektedir. Maviyle yeşilin birleştiği ve hoş manzaraların olduğu Antalya’yı seçmek için birçok neden vardır.
  • Antalya’nın Havası
Antalya iklimi, Mart ayında, Aralık ayına kadar güneş olan bir havaya sahiptir. Antalya sadece yazın değil sonbahar ve hatta kışta bile tatil yapmak için tercih edilen yerler arasında gelir.

antalya-1.jpg

  • Antalya’da Bütçe Kolaylığı
Antalya’nın tatil yapılacak yerlerinde, her fiyatta pansiyon ve otel bulunmaktadır. Böylelikle kişilerin bütçesine göre tatil yapmasına imkân sağlamaktadır.

antalya-2.jpg

  • Antalya’nın Meşhur Gece Hayatı
Türkiye’nin kozmopolit şehirlerinden olan Antalya’nın birçok eğlence hayatı bulunmaktadır. Barlar, festivaller, clubler ve daha bir sürü eğlencelerle Antalya’da gecesi ayrı, gündüzü ayrı yoğun geçecektir.
  • Antalya’nın Doğal Güzelliği
Antalya’nın manzarası, doğası, yeşilliği tatil boyunca kişilerin dinlenmesini sağlar ve huzur verir. Antalya’ya tatile gelen turistlerin, sadece manzara için bile defalarca geldikleri bilinir.
  • Antalya’nın Meşhur Yemekleri
antalya-yoresel-yemekleri-1.jpg


Her kültürün kendine özgü yemekleri olduğu gibi, Antalya’da spesiyal yemekleri ile ünlü bir şehirdir. Toros salatası, Finike tatlısı, hibeş, laba, bergamotlu çay, çiğirdik tatlısı ve kabak çiçeği dolması yemek çeşitlerinin birkaçıdır.
  • Antalya’nın Plajları ve Koyları
antalya-4.jpg


Antalya tatil yapmak için mükemmel bir seçim olacaktır. Çünkü her gün ve saatin dolu geçmesi olasıdır. Sabah plajda uzanılırken, öğleden sonra koylar keşfedilerek, keyifli bir gün yaşanabilir.
  • Antalya’nın Tarihi Eserleri
antalya-fasilis-1.jpg


Antalya tatilinin başlangıcında deniz olmak üzere sonrasında ise, ilk iş tarihi yerlerin gezilmesine başlanacaktır. Binlerce yıl yaşamış olan medeniyetler tanınarak, hem tatil yapılacak, hem de bilgi sahibi olunacaktır.
  • Antalya’da Gezilecek Yerlerin Fazlalığı
Antalya’da bir otele bağlı kalınmamalıdır. Gezilecek olan küçük köyleri, kasabaları, limanları ve daha birçok yerlerin keyfi sürülmelidir. Antalya büyük bir şehirdir ve gezilecek yerleri bir hayli fazladır.
  • Antalya’da Aktivite Bolluğu
Antalya’nın çok çeşitli aktiviteleri bulunmaktadır. At binme, dalış, safari tekne turları, yamaç paraşütü yapılacak olan tatili renklendirecektir.
  • Antalya’da Alışveriş Çılgınlığı
Antalya’ya gelen turistler, süs eşyaları, kıyafetler ve Türk kültürüne özgü ne varsa alma çabasındadır. Antalya, çarşısı, pazarları, mağazaları ve köşe başı seyyar satıcılarıyla bitmek bilmeyen alışveriş şehridir.
 
  • Beğen
Tepkiler: eLa

aLex

onLy Trance Music
Kullanıcı
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
42
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
37
Cinsiyet
Erkek
bir antalyali olarak antalyada tatil yapmak için çok para harcamaniza gerek yok.. Konyaalti yada Lara ya çok yakin bir otel de kalmaniz ve doya doya Konyaalti Sahili Ve Lara sahilini kullanmaniz yeterli olucaktir :) ışıklar , kaleici , biraz güneye giderseniz Alanya , batıda kemer , olympos ve mukemmel denizi ile demre .. eğer electronic müzik severseniz hele birde trance dinliyorsaniz Goa partileri için eşsiz olympos a uğramadan gitmeyin derim ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: eLa

aLex

onLy Trance Music
Kullanıcı
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
42
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
37
Cinsiyet
Erkek
sazak-koyu-1-1040x585.jpg


olympos .. eşsiz güzellik...
 
Üst
Alt