En Sinirli Burç Hangisi? Burcunuza Göre Öfkelendiğiniz Zaman Ne Yaptığınızı Söylüyoruz!

  • Konbuyu başlatan Eqe
  • Başlangıç tarihi
E

Eqe

Guest
en-sinirli-burc-758x379.jpg



Hepimiz belli durumlar karşısında zaman zaman öfkeye kapılabiliriz. İnsanlık hali; öyle bir duyguya kapılırız ki, bu anlarda sinirlerimize hakim olamadığımızı ve sabrımızın tükendiğini hissederiz. Bazı konu veya durumlar vardır ki, damarınıza basar ve sinirlerinizi tamamen alt üst eder. Örneğin; utanç duyup rahatsız olduğunuz veya canınızı sıkan bir meselenizle bağlantılı olarak, birinin sizin üzerinize gelmesi, hassas noktanıza dokunması gibi bir durum, sizin sinirlerinizi alt üst etmeye yetebilir. Ancak şunu unutmamalısınız; Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Bildiğimiz üzere her birimiz, doğum tarihimize göre belirlenen bir burcun mensubuyuz. 12 farklı burç için saptanan, 12 farklı öfkelenme biçimi doğrultusunda, hem kendiniz hem de sevdikleriniz hakkında ipuçları toplayabilirsiniz. Aşağıda yer alan detaylı bilgiler ışığında, öfkenizi kontrol etme yolunda neler yapabileceğinizi, öfkelenebileceğiniz olası durumları nasıl ele alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Size iyi geleceğini düşündüğümüz tavsiyeleri de okumayı unutmayın. Malum içimizden tersi pis olanlar çıkabilir! Bu durumda tedbiri elde tutmakta fayda var deriz…

KOÇ BURCU
filoji-ko%C3%A7.jpg


Üç ateş grubu burcundan biri olan Koç burcu, onunla geçinmeyi bilmiyorsanız sizi tam anlamıyla yakabilir! Duruma bağlı olarak çok çabuk öfkelenebilir ve asabiyet gösterebilir. Hayata karşı son derece tutkulu olan koç burcu, ona engel olabilecek durum veya kişilerle karşı karşıya kaldığında sinirlerini ifade etmekten veya belli etmekten kaçınmaz. Bünyesinde taşıdığı muhteşem nitelik ve özelliklere karşın, işler kontrolünden çıktığında ve yolunda gitmediğinde, içindeki tarafı da ortaya çıkarmaktan hiç çekinmeyebilir.

Koç burcu, ,insanları genellikle kışkırtan taraf olmaktan kaçınır. Ancak, insanlar onun sinirlerini oldukça kolay bozabilir. Doğası gereği inatçı olan koç burcu, hakkının çiğnenmesine asla göz yummaz ve kendi değerlerini hiçe sayan insanlara karşı tavrı oldukça sert olabilir. Bir koç burcunun etrafındayken zaman zaman kendinizi diken üstünde hissedebilirsiniz. Çünkü, kelimelerinizi özenle ve dikkatle seçerek koç burcunun saman alevi gibi olan sinirlerine dokunmamaya çalışırsınız.

Çabuk öfkelenmesine rağmen koç burcunun yumuşak ve çabuk affeden bir kalbi vardır. Affetmekten ve yaşanan tatsızlığı unutmaktan yanadır aslında… Yeter ki,siz ona bu niyetinizi belli edin. Bu yüzden, onların damarına bastıysanız şayet, çok endişeye kapılıp karalara bağlamayın. Yaşananları unutması ve tatlıya bağlamanız zor olmayacaktır.

BOĞA BURCU
filoji-bo%C4%9F.jpg


Kolay kolay sinirlenmeyen boğa burcunu eğer küplere bindirecek ve öfkeden çıldırtacak duruma getirdiyseniz, kendinize dikkat edin deriz. Çünkü boğa burcu böyle durumlarda sakinliğini ve sabrını bir kenara itip, saldırganlaşabilir. Birilerinin onu incitebileceği fikrini bile kabullenmek onun hoşuna gitmez. Bu yüzden, onunla kırgınlık meseleleri üzerine konuşmaktan çekinebilirsiniz. Eğer sizin karşınızda tepkisiz kalıp sessizliğini bozmuyorsa, onu gerçekten üzmüşsünüzdür.

Özellikle kendisine bir şekilde yalan söylendiğinde, ihanet edildiğinde ve aldatıldığında çok öfkelenebilir. Ancak bir boğa burcu, dik duruşunu korumayı tercih eder ve çevresindeki insanların onu rahatsız etmesine ve huzurunu kaçırmalarına izin vermez.

Sinirli olduğunda, onu yalnız bırakmalısınız çünkü durumu kafasında çözmeye ve sindirmeye ihtiyaç duyacatır. İnatçı ve özgür olduğundan dolayı, hayat ona acı tatlar sunduğu zaman, iç dünyasına çekilmeyi tercih edecektir.

Gerçekten hazır hissettiğinde boğa burcu, sizinle sorunları çözmeye yönelik konuşmak isteyecektir. Siz, eğer gerçekten aranızdaki husumeti tatlıya bağlamak istiyorsanız, boğa burcunun gerekli gördüğü konularda ve içinin rahat edeceği şekilde sorunları ele almalısınız. Sinirli olduğu konularda sizden yoğun bir dikkat ve ilgi bekleyecektir. Ancak boğa burcuna büyük bir ihanet ettiyseniz sizinle olan bağının bir gün yeniden eskisi gibi devam edebileceğini düşünmeyin. Ayrıca onu en çok üzerine gelinmesi, karnının acıkması, bir şeylerin zorla dayatılması öfkelendirir dikkatinize…

İKİZLER BURCU
ikizler-filoji.jpg


İçinde iki farklı yön barındıran ikizler burcu, onunla geçinmeyi bilmiyorsanız başınızı döndürebilir. Söylediğinin tam tersini yaptığını ve devamlı belli durumlar hakkında fikrini değiştirdiğini düşünüyorsanız, şunu belirtmeliyiz ki; İkizleri anlamak ve onunla baş etmek pek de mümkün değildir.

Çok kolay öfkeye kapılmayan ikizler burcu , onu öfkeden çıldırtacak bir durum karşısında kendisini ifade eder. Ancak, meseleyi çok büyütüp, uzatmaktan kaçınır. İkizler burcu hayattan zevk almaya önem verir. Bu yüzden de, onu rahatsız edecek olay ve kişilere zamanını ayırmaz.

Bir ikizler bazen o kadar çok konuşur ki, zamana meydan okur adeta. Hele bir sinirlensin, işte o zaman yakınmalarını saatlerce dinlemeye hazır olun deriz.

Bununla birlikte, ikizler burcu, kendisine ne yapması gerektiğinin söylenmesinden, susturulmaktan, durdurulmaktan, alıkoyulmaktan ve başka insanların himayesi altında olmaktan hiç haz etmez. Eğer ona bu şekilde yaklaşmazsanız, sizinle iyi geçinecektir.

YENGEÇ BURCU
filoji-yenge%C3%A7.jpg


Yengeç burcunun son derece tatlı, nazik ve sevecen bir doğası vardır. Ancak, bazı insanlar onun iyiliğini suistimal edecek davranışlarda bulunabiliyor. Böyle durumlardan hoşlanmayan yengeç burcu da, karşılığını mutlaka vermeyi tercih edecektir. Eğer aranız bozuksa ve ondan bir bir adım bekliyorsanız, aranızın düzelme ihtimali giderek azalabilir. Çünkü, yengeç burcu adımı sizden bekleyecektir.

Öfkelendiklerinde pasif kalmaya eğilimli olan yengeç burcunu eğer öfkelendirdiyseniz ve tepkisiz kaldığını görüyorsanız, buna şaşırmayın. Çünkü o, size durumunu kelimelerle ifade etmeyecektir. Hisleriniz kuvvetli değilse ve beden dilinden pek de anlamıyorsanız, o halde yengeç burcuyla anlaşabilmeniz hiç de kolay değildir.

Yengeç burcu, kolayca kırılabilir ancak ufacık bir meseleden dolayı insanlardan uzaklaşıp münzevi bir ruh haline geçiş de yapmaz. Şayet, siz onu gerçekten çileden çıkardıysanız, bardağın taştığı o son ana kadar hislerini saklamaya çalışabilir.

Eğer bir yengeç burcu yakınınız varsa, zaman zaman dert ettikleri ve paylaşmak istedikleri bir konu var mı yok mu sorun deriz. Bu sayede yaşanabilecek herhangi bir tartışma veya yanlış anlaşılma ihtimalini önlersiniz ve daha sağlam bir ilişki sağlamış olursunuz.

Eğer ona gerçekten değer veriyorsanız, bunu belli edin. Bir yengeç burcuna göre, siz onu bir kere üzdüyseniz, ilişkinizi düzeltmek için çabalaması gereken taraf sizsinizdir. Çünkü yengeç burcu, sizin ona gösterdiğiniz değeri görmek isteyecektir. Bir yengeç burcu, sevdiği insanı sonsuz bir sevgi ilgi ve sadakatle karşılar. Bu yüzden, karşı taraftan da bunu bekleyecektir. Bu anlamda yengeç burcu yüksek standartlara sahip bir burçtur.

Onun kalbini kırdıysanız, sizi nihayetinde affedecektir. Ancak, hatalarınızı tekrarlamamalısınız.

ASLAN BURCU
aslan-filoji.jpg


Bir ateş burcu olan aslanın kolay öfkelenen bir yapısı vardır. Adı üstünde o bir ateş; düştüğü yeri yakar! Başka ne bekliyordunuz? Ancak bir aslan burcu sizinle akıl oyunlarına girmeyecektir. Onu sinirlendirdiyseniz, size bunu kesinlikle söyleyecektir.

Aslan burcunun, bir çocuk gibi öfkelendiğine şahit olmuş olabilirsiniz. Sinirli anında aslan burcundan, meseleleri olgunlukla ele almasını beklemeyin. Çünkü o gerçekten, sinirlendiğinde eline geçeni fırlatıp atabilir, bağırabilir, yerlerde yuvarlanabilir veya onu, öfkeden çıldırttığınızı anlamanızı sağlayacak herhangi bir şey yapabilir. Dahası, size çok hoş olmayan sözler sarf etmiş olabilir. Ancak, siz bunu içerleyip üzülmeyin. Çünkü bunları, sinirden söylemeyecektir bir aslan burcu. Aslında anladığınız şeyi kastetmiyordur. Onun sadece sinirini atıp rahatlamak için verdiği bir çeşit tepkidir bu.

Gerçek bir ateş burcu olan aslan, saman alevi gibi tutuşur ve aynı hızda meseleyi atlatıp, unutabilir. İşte bu yüzden onu sinirlendirdiyseniz, aranız bir daha eskisi gibi olur mu gibi endişelere kapılmayın. Aslan burcu kin tutmayı istese de beceremeyecektir. Bu yüzden, sizi affedecektir.

BAŞAK BURCU
ba%C5%9Fak-filoji.jpg


Eğer “En hasta ruhlu burç” yarışması yapılsaydı, kazananı şüphesiz başak burcu olurdu. 12 burçtan en sakini ve en nadir öfkeleneni başaktır. Bununla birlikte, başak burcunun hislerini belli etmesi çok uzun bir zaman alabilir. Genel olarak duygularla pek haşır neşir olmayan başak burcu, kendi duygularıyla da çok ilgili değildir. Onu sinirlendirdiyseniz veya size herhangi bir şekilde öfkelendiyse, bu durumu içinde çözecek ve size belli etmeyecektir. Ancak, onu gerçekten hassas noktasından vurduysanız, çok iyi bir dostu kaybettiğiniz gerçeğiyle yüzleşmelisiniz. Bu durumda, başak burcu sizi kolay kolay affetmeyecektir.

Öfkesini pasif yaşayan başak burcu, bu anlamda yengeç burcuna benzer. Öfkelendiğinde yüzünü asacak, saklanacak veya sizi mümkün olduğunca görmezden gelecektir. Başak burcu, tatsız bir olaydan sonra yüzleşmekten ve olayı yeniden ele almaktan hiç hoşlanmaz hatta böyle durumlardan, vebadan kaçar gibi uzaklaşabilir.

Başak burcu, yaptığınız bir şeye öfkelendiğinde size kızmak veya sizi suçlamak yerine, zaman zaman uzaklaşarak sakinleşmeyi tercih edebilir. Çünkü o, kalp kırmış birinin yükünün ağırlığını tahmin eder ve size böyle bir duyguyu yüklemek istemez. Bu anlamda, başak burcu son derece düşünceli ve empati yeteneği gelişmiş bir burçtur.

Başak burcunun sakin duruşundan dolayı, insanlar onun üzerine fazla gelip, kızdırabilirler. Ancak başak burcu bu durumda yıkıcı sonuçları önlemek amacıyla sakinliğini koruyacaktır.

Bir başak burcunu kırdıysanız, sizi affeder ama yaptığınızı asla unutmaz. Özellikle, güvenini kırdıysanız, bunu geri kazanmak için çok uğraşacaksınız demektir.

TERAZİ BURCU
terazi-filoji.jpg


Her zaman barıştan yana olan terazi burcu, sinir gibi bir duygunun ne pahasına olursa olsun kendi hayatına bulaşmasını önlemeye çalışacaktır. Hayatında ve insan ilişkilerinde denge sağlamayı seven terazi burcu için sinirlenmek, yaşam görüşüne uymayan bir duygu durumudur. Sinirlenmek yerine o, öfkesini içinde tutup tartışmayı önlemeyi tercih eder. Adalete ve hakkaniyete olan inancı güçlüdür. Bu yüzden de, size ikinci bir şans verecektir.

Her ne kadar bu yönlerinin bilinmesinden hoşlanmasa da, gerçekten hassas bir yapısı vardır. Bundan dolayı, böyle durumlar onu rahatsız eder. Bir terazi durumu çoğu zaman kendi içinde halletmeyi seçer. Terazi burcu yüzleşmelerden kaçar. Bu yüzden, eğer onu çok sinirlendirdiyseniz, ondan herhangi bir adım beklemeyin. En zoru da bir terazinin kırılıp kırılmadığını anlamak olabilir. Size minik bir ipucu; Eğer birkaç gündür sesi çıkmıyor ve haberleşmiyorsanız, kırıldığı bir konu olabilir.

Ancak terazi burcu kin tutabilir ve tartışma anında size geçmişteki bir hatanızı hatırlatabilir. Ona yapılanları unutmama özelliğini, size karşı bu yönde kullanabilir.

AKREP BURCU
akrep-filoji.jpg


Bir akrep burcunu kızdırdıysanız, her şeyden önce vücut hareketlerini ve bakışlarını gözlemlemelisiniz. Bir akrep burcu için öz-saygı son derece önemlidir. Bu anlamda, kendisini savunmasız ve ezilmiş hissettirecek hiçbir durumu ve duyguyu kabul etmeyecek ve size kırıldığını söylemeyecektir. Gözleri, yüz ifadeleri ve diğer ince detaylar, onun hislerini anlamanız yolunda size rehberlik edecektir.

Akrep burcu intikam almayı sever. Bu yüzden, onunla aranızda bir tatsızlık geçmesini istemezsiniz. Eğer onun canını yakacak bir şey yaptıysanız, başınıza çorap örecektir ve sizin için entrikalı bir dizi intikam planı hazırlayacaktır. Çünkü sizin o saatten sonra bedelini ödemeden yaşamanıza müsaade etmeyecektir. Hele ki sessiz görünüyorsa, işte o zaman endişelenmelisiniz. Çünkü, o an aklından sizinle ilgili planladıklarını geçiriyordur.

Diyelim ki, iş işten geçti ve onu çok kızdıracak bir şey yaptınız, konuşup onu daha fazla sıkmayın ve ona zaman tanıyın. Kendi kendine sakinleşebilir. Eğer isterse, sizinle konuşmak için adım atacaktır. Bazı zamanlarda pasif davranabilir ve ilk adımı sizden bekler.

Eğer şuan görüşmek istemiyorsa, kendi karar verdiği o doğru zamanda gelecektir size. Aksi halde, onu zorlarsanız bu akrep burcunu daha çok öfkelendirecektir.

Bununla birlikte, akrep burcunu en çok aldatılmak, kandırılmak, fikirlerine karşı gelinmesi ve ona kuşku duyulması öfkelendirir.



YAY BURCU
yay-filoji.jpg


Haksızlığa ve ihanete asla tahammül edemeyen yay burcu, bu konudaki hassasiyetine dikkat edilmesini bekler. Şayet tahammülünün zayıf olduğu konularda onu sinirlendirdiyseniz, adeta pimi çekilmiş bir bombayla aynı odada kalmayı göze almışsınızdır! Bir yay burcunun sinirlendiğini fark ettiğinizde hızlıca uzaklaşsanız faydanıza olur.

Peki onu kızdırdığınızı nasıl mı anlarsınız? Yay burcu öfkelendiğinde alaycı bir tavır takınır ve bu öfkesini gösteren en açık delildir.

Ancak, birçok yay burcu sinirli yönünü veya öfkeli hallerini göstermekten çekinir. Bu yüzden, böyle durumlardan mümkün olduğunca uzak durur. Havalı ve öz güvenli doğasını zedeleyecek her durumdan uzak durmaya çalışabilir.

Sinirlendiğinde ise, sakinleşmesi epey bir zaman alabildiği için meselelere çok da takılmadan geçmeyi tercih eder. Bazen ortada büyük bir mesele olmasa bile, zihinlerinde dönen soru ve problemleri çözerken, olay kendi içlerinde dramatik bir hal alabilir ki bu da yay burcunun hayatını etkileyip sıkıntı yaratabilir. Çünkü yay burcu olayları abartabilir ve içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Durumu çözene kadar konuşacak ve muhakeme edecektir.

Bununla birlikte, yay burcunu en çok kurallar, engellenmek ve yetersiz bulunmak öfkelendirir.



OĞLAK BURCU
o%C4%9Flak-filoji.jpg


Toprak grubu burçlarından biri olan oğlak burcu, her konuda çok çabuk öfkeye kapılmaz. Enerjisini öfkelenerek tüketmektense, sakin kalmayı ve huzuru bozmamayı tercih eder. Ancak, oğlak burcunun öfke patlaması anlarında, tabiri caizse tabanları yağlasanız iyi edersiniz!

Öfkeli bir mizacı olmayan oğlak burcu, öfkelendiğinde bunu anlarsınız. Çünkü oğlak burcu öfke anında, aylardır birikmiş olan stres ve gerginliğini bir anda dışarı vuracaktır. Kırılma anında, kaçarak uzaklaşın deriz. Kolay affedemeyen yapısından dolayı ona karşı hatalı taraf olmak istemezsiniz. Oğlak burcu duygularını dile getirirken bağırabilir ve hatta olay çıkarabilir. Ancak bunu kısa ve öz bir şekilde yapar.

Oğlak burcunu en çok tembellik, sorumsuzluk, yalan dolan, iki yüzlülük ve saygısızlık öfkelendirir. Ayrıca, eğer onun sabit ahlak yasalarına uyum sağlayabiliyorsanız, merak etmeyin. Sizinle çok iyi geçinecektir.

KOVA BURCU
kova-filoji.jpg


Bir kova burcu düzeyli ve sürükleyici münazaraları ve düşünmeye zorlayan diyalogları sever. Ancak, tartışmalara asla tahammülü yoktur. Onu öfkelendirdiyseniz, sizinle olan ilişkisini kesmeyeceğini düşünmeyin. Öfkesini dindirmek için bir yere geçip düşüncelere dalmaktansa, doğada vakit geçirmeyi veya direksiyonun başına geçip uzun bir yolculuk yapmayı tercih edecektir.

Bununla birlikte, eğer onu öfkelendiren bir meseleyle baş etmesi gerektiyse, en düzeyli ve kaliteli bir biçimde yapacaktır bunu. Duygularını ön planda tutmaktan pek hoşlanmayan kova burcu, böyle anlarda karşı tarafla akıcı ve anlaşılır bir biçimde konuşacaktır. Kova burcu, fikrini kolay değiştirmez ve gerektiğinde sonuna kadar savunur.

Stresli anlarda duygusal yönünü ortaya çıkarmayan kova burcu, belli bir müddet geçtikten sonra sizinle yaşadığı tatsız tartışmanın, duygusal anlamda onu nasıl etkilediğini anlatabilir veya bunu bir yerlerden duyabilirsiniz. Kova burcuyla uzun süredir devam eden bir ilişkiniz varsa, ilişkiyi korumak ve onarmak isteyecektir. Ancak, ilişki bir türlü iyileşmiyorsa, buna çok takılmayacak ve yoluna devam edecektir. Çünkü bir kova burcu vaktini boşa harcamak istemez.

Bununla birlikte, kova burcunu en çok yalan, nankörlük ve sıradan biri olarak görülmek öfkelendirir.

BALIK BURCU
bal%C4%B1k-burcu.jpg


Bir su grubu burcu olan balık burcunun duyguları çok derindir. Bu nedenle, bazen ortada bir durum yokken bile, kendi kendisine ve size pek belli etmeden sinirlenebilir. Tartışmayı sevmeyen balık burcu, olası tartışmaları önlemek adına elinden geleni yapacaktır. Bu yüzden, aranızda bir tatsızlık çıkmaması için, bardağı taşıran son damlaya kadar hislerini biriktirir.

Bir balık burcu kızdığı zaman, kendi içine çekilecek ve sorunları kendi iç dünyasında çözmeye ve sakinleşmeye çalışacaktır. Bir şeyler fırlatıp atabilir, ağlayabilir ve hatta kendini daha iyi hissetmek adına çığlık atmak isteyebilir. Bazı balık burçları ise, sert bir müzik dinleyerek öfkesini dışarıya atıp rahatlamayı tercih edebilir.

Ancak, balık burcu duruma bağlı olarak kin tutabilir. Eğer size çok değer veriyorsa, aranızdaki sorunu çözmek adına size adım atacak ve oturup konuşmak isteyecektir.

Bununla birlikte, balık burcunu en çok aldatılmak, sırlarının ortaya çıkması, utanç verici bir duruma düşürülmesi öfkelendirir.
 

Kalbi-Sebila

You can go your own way
HanımZade
Katılım
17 Kas 2017
Mesajlar
2,165
Tepkime puanı
3,443
Puanları
0
Yaş
34
Cinsiyet
Kadın
Doğru tespit hatta tespit gibi tespit hep söylerim sabrıma güveniyorum ama damarıma basıldı mı gözüm döndü mü ölü taklidi yapın ülkeyi terk edin yüz değişme ameliyatı felan yapın ne bilim gözükmeyin gözüme oloom elimden çekeceginiz var illAllah eder yaka silkinirsiniz :D :D :p





Haksızlığa ve ihanete asla tahammül edemeyen yay burcu, bu konudaki hassasiyetine dikkat edilmesini bekler. Şayet tahammülünün zayıf olduğu konularda onu sinirlendirdiyseniz, adeta pimi çekilmiş bir bombayla aynı odada kalmayı göze almışsınızdır! Bir yay burcunun sinirlendiğini fark ettiğinizde hızlıca uzaklaşsanız faydanıza olur.

Peki onu kızdırdığınızı nasıl mı anlarsınız? Yay burcu öfkelendiğinde alaycı bir tavır takınır ve bu öfkesini gösteren en açık delildir.

Ancak, birçok yay burcu sinirli yönünü veya öfkeli hallerini göstermekten çekinir. Bu yüzden, böyle durumlardan mümkün olduğunca uzak durur. Havalı ve öz güvenli doğasını zedeleyecek her durumdan uzak durmaya çalışabilir.

Sinirlendiğinde ise, sakinleşmesi epey bir zaman alabildiği için meselelere çok da takılmadan geçmeyi tercih eder. Bazen ortada büyük bir mesele olmasa bile, zihinlerinde dönen soru ve problemleri çözerken, olay kendi içlerinde dramatik bir hal alabilir ki bu da yay burcunun hayatını etkileyip sıkıntı yaratabilir. Çünkü yay burcu olayları abartabilir ve içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Durumu çözene kadar konuşacak ve muhakeme edecektir.

Bununla birlikte, yay burcunu en çok kurallar, engellenmek ve yetersiz bulunmak öfkelendirir.
 
E

Eqe

Guest
Doğru tespit hatta tespit gibi tespit hep söylerim sabrıma güveniyorum ama damarıma basıldı mı gözüm döndü mü ölü taklidi yapın ülkeyi terk edin yüz değişme ameliyatı felan yapın ne bilim gözükmeyin gözüme oloom elimden çekeceginiz var illAllah eder yaka silkinirsiniz :D :D :p





Haksızlığa ve ihanete asla tahammül edemeyen yay burcu, bu konudaki hassasiyetine dikkat edilmesini bekler. Şayet tahammülünün zayıf olduğu konularda onu sinirlendirdiyseniz, adeta pimi çekilmiş bir bombayla aynı odada kalmayı göze almışsınızdır! Bir yay burcunun sinirlendiğini fark ettiğinizde hızlıca uzaklaşsanız faydanıza olur.

Peki onu kızdırdığınızı nasıl mı anlarsınız? Yay burcu öfkelendiğinde alaycı bir tavır takınır ve bu öfkesini gösteren en açık delildir.

Ancak, birçok yay burcu sinirli yönünü veya öfkeli hallerini göstermekten çekinir. Bu yüzden, böyle durumlardan mümkün olduğunca uzak durur. Havalı ve öz güvenli doğasını zedeleyecek her durumdan uzak durmaya çalışabilir.

Sinirlendiğinde ise, sakinleşmesi epey bir zaman alabildiği için meselelere çok da takılmadan geçmeyi tercih eder. Bazen ortada büyük bir mesele olmasa bile, zihinlerinde dönen soru ve problemleri çözerken, olay kendi içlerinde dramatik bir hal alabilir ki bu da yay burcunun hayatını etkileyip sıkıntı yaratabilir. Çünkü yay burcu olayları abartabilir ve içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Durumu çözene kadar konuşacak ve muhakeme edecektir.

Bununla birlikte, yay burcunu en çok kurallar, engellenmek ve yetersiz bulunmak öfkelendirir.


Yay Burcu :D
 

hasretle

New member
HanımZade
Katılım
19 Eyl 2017
Mesajlar
279
Tepkime puanı
678
Puanları
0
Konum
İstanbul
Cinsiyet
Kadın
AKREP BURCU
akrep-filoji.jpg


Bir akrep burcunu kızdırdıysanız, her şeyden önce vücut hareketlerini ve bakışlarını gözlemlemelisiniz. Bir akrep burcu için öz-saygı son derece önemlidir. Bu anlamda, kendisini savunmasız ve ezilmiş hissettirecek hiçbir durumu ve duyguyu kabul etmeyecek ve size kırıldığını söylemeyecektir. Gözleri, yüz ifadeleri ve diğer ince detaylar, onun hislerini anlamanız yolunda size rehberlik edecektir.

Akrep burcu intikam almayı sever. Bu yüzden, onunla aranızda bir tatsızlık geçmesini istemezsiniz. Eğer onun canını yakacak bir şey yaptıysanız, başınıza çorap örecektir ve sizin için entrikalı bir dizi intikam planı hazırlayacaktır. Çünkü sizin o saatten sonra bedelini ödemeden yaşamanıza müsaade etmeyecektir. Hele ki sessiz görünüyorsa, işte o zaman endişelenmelisiniz. Çünkü, o an aklından sizinle ilgili planladıklarını geçiriyordur.

Diyelim ki, iş işten geçti ve onu çok kızdıracak bir şey yaptınız, konuşup onu daha fazla sıkmayın ve ona zaman tanıyın. Kendi kendine sakinleşebilir. Eğer isterse, sizinle konuşmak için adım atacaktır. Bazı zamanlarda pasif davranabilir ve ilk adımı sizden bekler.

Eğer şuan görüşmek istemiyorsa, kendi karar verdiği o doğru zamanda gelecektir size. Aksi halde, onu zorlarsanız bu akrep burcunu daha çok öfkelendirecektir.

Bununla birlikte, akrep burcunu en çok aldatılmak, kandırılmak, fikirlerine karşı gelinmesi ve ona kuşku duyulması öfkelendirir.

Evet, genel anlamda tipik bir Akrep özellikleri :D Hele Akrep kadını... Kök söktürür :p
Ama olgunlaştıkça daha sakin davranır ;)
 
Son düzenleme:

Fineas

Epik
Kullanıcı
Katılım
14 Mar 2018
Mesajlar
4,287
Tepkime puanı
4,885
Puanları
0
Konum
İzmir
Cinsiyet
Erkek
Yalan ve nankörlük beni öfkelendirir zaten 30 derecelik eksen kaymasına göre kova burcuyum balıkla pek alakam yok zaten fiziksel özellikleri bile tutuyor kovanın. Gönül isterdi aslan burcu olalım:D
 

Minikçe

Well-known member
HanımZade
Katılım
11 May 2017
Mesajlar
9,662
Tepkime puanı
11,973
Puanları
113
Konum
..
Cinsiyet
Kadın
KOVA BURCU
kova-filoji.jpg


Bir kova burcu düzeyli ve sürükleyici münazaraları ve düşünmeye zorlayan diyalogları sever. Ancak, tartışmalara asla tahammülü yoktur. Onu öfkelendirdiyseniz, sizinle olan ilişkisini kesmeyeceğini düşünmeyin. Öfkesini dindirmek için bir yere geçip düşüncelere dalmaktansa, doğada vakit geçirmeyi veya direksiyonun başına geçip uzun bir yolculuk yapmayı tercih edecektir.
 

Absnthe

www.Mevsim.Org
Kullanıcı
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,891
Tepkime puanı
2,961
Puanları
0
Web sitesi
www.mevsim.org
Cinsiyet
Erkek
KOÇ BURCU
 

gandi

New member
Kullanıcı
Katılım
16 Tem 2017
Mesajlar
94
Tepkime puanı
100
Puanları
0
Cinsiyet
Erkek
En sinirli burç başak burcudur.. çok inat olurlar:))
En Gıcık oldugum burç BAŞAK :)))
 
A

AyLa

Guest
TERAZİ BURCU
terazi-filoji.jpg


Her zaman barıştan yana olan terazi burcu, sinir gibi bir duygunun nepahasına olursa olsun kendi hayatınabulaşmasını önlemeye çalışacaktır. Hayatında ve insan ilişkilerinde dengesağlamayı seven terazi burcu içinsinirlenmek, yaşam görüşüne uymayan bir duygu durumudur. Sinirlenmek yerine o, öfkesini içinde tutup tartışmayı önlemeyi tercih eder. Adalete ve hakkaniyete olan inancı güçlüdür. Bu yüzden de, size ikinci bir şansverecektir.

Her ne kadar bu yönlerininbilinmesinden hoşlanmasa da, gerçekten hassas bir yapısı vardır. Bundan dolayı, böyle durumlar onu rahatsız eder. Bir terazi durumu çoğu zaman kendi içinde halletmeyi seçer. Terazi burcu yüzleşmelerden kaçar. Bu yüzden, eğer onu çok sinirlendirdiyseniz, ondan herhangi bir adım beklemeyin. En zoru da bir terazinin kırılıp kırılmadığını anlamak olabilir. Size minik bir ipucu; Eğer birkaç gündür sesi çıkmıyor ve haberleşmiyorsanız, kırıldığı bir konu olabilir.

Ancak terazi burcu kin tutabilir ve tartışma anında size geçmişteki bir hatanızı hatırlatabilir. Ona yapılanları unutmama özelliğini, size karşı bu yönde kullanabilir.
 

JudeL

La Tahzen innaALLAH'e meane
HanımZade
Katılım
27 Tem 2017
Mesajlar
2,559
Tepkime puanı
6,117
Puanları
0
Cinsiyet
Kadın
BAŞAK BURCU
ba%C5%9Fak-filoji.jpg


Eğer “En hasta ruhlu burç” yarışması yapılsaydı, kazananı şüphesiz başak burcu olurdu. 12 burçtan en sakini ve en nadir öfkeleneni başaktır. Bununla birlikte, başak burcunun hislerini belli etmesi çok uzun bir zaman alabilir. Genel olarak duygularla pek haşır neşir olmayan başak burcu, kendi duygularıyla da çok ilgili değildir. Onu sinirlendirdiyseniz veya size herhangi bir şekilde öfkelendiyse, bu durumu içinde çözecek ve size belli etmeyecektir. Ancak, onu gerçekten hassas noktasından vurduysanız, çok iyi bir dostu kaybettiğiniz gerçeğiyle yüzleşmelisiniz. Bu durumda, başak burcu sizi kolay kolay affetmeyecektir.

Öfkesini pasif yaşayan başak burcu, bu anlamda yengeç burcuna benzer. Öfkelendiğinde yüzünü asacak, saklanacak veya sizi mümkün olduğunca görmezden gelecektir. Başak burcu, tatsız bir olaydan sonra yüzleşmekten ve olayı yeniden ele almaktan hiç hoşlanmaz hatta böyle durumlardan, vebadan kaçar gibi uzaklaşabilir.

Başak burcu, yaptığınız bir şeye öfkelendiğinde size kızmak veya sizi suçlamak yerine, zaman zaman uzaklaşarak sakinleşmeyi tercih edebilir. Çünkü o, kalp kırmış birinin yükünün ağırlığını tahmin eder ve size böyle bir duyguyu yüklemek istemez. Bu anlamda, başak burcu son derece düşünceli ve empati yeteneği gelişmiş bir burçtur.

Başak burcunun sakin duruşundan dolayı, insanlar onun üzerine fazla gelip, kızdırabilirler. Ancak başak burcu bu durumda yıkıcı sonuçları önlemek amacıyla sakinliğini koruyacaktır.

Bir başak burcunu kırdıysanız, sizi affeder ama yaptığınızı asla unutmaz. Özellikle, güvenini kırdıysanız, bunu geri kazanmak için çok uğraşacaksınız demektir.
 
Üst
Alt