Evlilik Kararı Ne Zaman Alınmalı ?

M

Muzik

Guest
fft99_mf4255714.Jpeg

Eğer birisiyle hayatınızı birleştirmek ve onunla ortak geleceğinizi inşa etmek istiyorsanız evlilik fikri kafanıza yerleşiyor demektir.

Uzmanlara göre birbirini tanıma aşamasındaki aşıklar, eğer 1 ila 8 ay arasında evlenmeye karar veriyorsa bu durumun bazı dezavantajları bulunuyor. Çünkü bu zaman dilimindeki çiftler için 'aşkın gözünü kör etmesi' durumunda olabiliyor ve acele ile doğru kararlar alamıyorlar.

Uzmanlar ayrıca çiftlere aklınızda en ufak bir soru işareti dahi varsa o kişiyle evlilik düşünmek için erken olduğunu belirtiyor.

İlişki uzmanları, kişilerin evlilik konusunda kendilerinden ve karşı taraftan emin olduktan sonra bu kararı almaları gerektiğini vurguluyor..
 

ccozmo

New member
Kullanıcı
Katılım
7 Mar 2018
Mesajlar
57
Tepkime puanı
134
Puanları
0
Konum
osmaniye
Cinsiyet
Erkek
360 derece bakış açısına sahip erkekler
form 211.jpg

Bu tür erkekler için kadınların dış görünümü değil karakteri önemlidir. İlişkinin nereye gittiğini davranışları ile ortaya koyar. Bu tür erkeklerin karşısında ciddi bir kadın olmalıdır, kariyerine değer veren bir kadınla çok daha mutlu olurlar. Kadınların ayaklarının yere basması gerektiğine inanırlar. Her zaman mutlu olmayı başaran erkeklerdir. Bu tip erkekler size eski sevgililerini anlatmayacaklardır. An yaşamayı severler. Mutlu olmadıkları bir ilişkiyi kolayca bitirirler. Bunu ifade etmekten çekinmezler. Eski sevgilileri ile arkadaş kalan tipler değilllerdir, sadakat ve güven önemlidir. Güven vermenizi beklerler.

180 derecelik bakış açısına sahip erkekler
form 210.jpg

Yüksek egolu erkeklerdir. Kendi düşüncelerini önemserler. Bencil davranışları ile kendilerini belli ederler. Güven vermezler. Kısıtlayıcıdırlar. Kuralları sadece sizi kontrol etmek içindir, kendileri asla kontrol edilemezler. Dış görünüme önem veren tiplerdir. Yüzeysel ilişkilerin adamı olarak bilinirler. Müzmin bekar olarak ilerleyen yaşlarda evlilik ihtimalleri kalmaz. Gençlik döneminde hata evlilikleri yaparlar.

90 derecelik bakış açısına sahip erkekler
Bu tip erkekler kadınlar için gerçekten ideal tiplerdir. Kadınların her dediğini yapan ve hayatındaki kadından başka hiç kimse ile kolay kolay ilgilenmeyen tipler olarak bilinirler. Evlilik için en ideal erkek bu tip erkektir. Hayatını erken yaşta yaptığı doğru seçim evlilikle sürdürür. Kararlı, mülayim, sakin tiplerdir. İyi bir eş ve iyi bir baba olurlar. Bu tipleri tanımak için en belirgin özelliği her dediğinizi yapıyor olmaktır. Sinirli değillerdir.
 

Fineas

Epik
Kullanıcı
Katılım
14 Mar 2018
Mesajlar
4,287
Tepkime puanı
4,885
Puanları
0
Konum
İzmir
Cinsiyet
Erkek
Bence öldükten sonra yada 35 li yaşlarda evlenmek en iyisi :)
 

Zulfikar

New member
Kullanıcı
Katılım
28 Ocak 2018
Mesajlar
461
Tepkime puanı
796
Puanları
0
Yaş
50
Cinsiyet
Erkek
Bilim derki; İnsanoglu evlenecek esi 30 sene arar , 3 saniyede karar verir :)
 
Üst
Alt