Noluyo yine azizim korkmaya başlıyorum artık ??Forum magazin tv de en son haberleri izleyin ..
Bak kaçarım bi dahada gelmem ha : ))Başrollerde tabi ki yine Kalbi-Sebila var
Yeni forum magazin tv hayırlı olsun başlıyoruz..
aşağıya tıkla
Movie Maker: Forum magazin tv 11.02.2018
@Lucius bu kez aşmışsın kendini izlerken acayip keyif aldım. Emeğine sağlık..Yeni forum magazin tv hayırlı olsun başlıyoruz..
aşağıya tıkla
Sevgili kardeşim Radioactive hoşgörün ve beğenin için teşk lerReyiz bu nedir Ellerine sağlık.
Мне нравится одинокий Джудель.
Ela cım senin beğenmene de çok sevindim.. teşekkür ederim... biraz kısa oldu ama arkası geliyor silll baştannnn@Lucius bu kez aşmışsın kendini izlerken acayip keyif aldım. Emeğine sağlık..
Yeni forum magazin tv hayırlı olsun başlıyoruz..
aşağıya tıkla
@Lucius emeğine sağlıkk azizim süper olmuş
@Radioactive gözüm üstünde haberin olsun cınım
Reyiz bu nedir Ellerine sağlık.
Мне нравится одинокий Джудель.
Sevgili azizim Judel sizin çok hoşgörülü olduğunuzu bildiğim için ilk şakayı size ve Radioactive yaptım.. beğendiğinize de çok sevindim teşekkür ederim@Lucius emeğine sağlıkk azizim süper olmuş
Sevgili Judel bak açıkca yazmış... imzasını atmış bu zamanda böyle eril bulmak kolay değil Judel azizim@Lucius emeğine sağlıkk azizim süper olmuş
Sevgili Judel bak açıkca yazmış... imzasını atmış bu zamanda böyle eril bulmak kolay değil Judel azizim
Мне нравится одинокий Джудель :
Kesinlikle haklısınız Sevgili @Lucius , Hayatın bana verdiği en güzel Armağan @Radioactive İyi Ki varSın Canımm
Yaaa olom sen var ya çok kötüsün : )) demek Baküden geldikten sonra kediciklere koşmuş ha lanet olsun erkek milleti işte hııhh :/Yeni forum magazin tv hayırlı olsun başlıyoruz..
aşağıya tıkla
Kalbi-Sebila azizim şaka yahu adı üstünde magazin.. CcNarNia 10 numara 5 yıldız delikanlı ve mert birisidir..o sevdiğim bir dostum olduğu için şaka yapabiliyorumYaaa olom sen var ya çok kötüsün : )) demek Baküden geldikten sonra kediciklere koşmuş ha lanet olsun erkek milleti işte hııhh :/
Biliyorum azizim emeğine sağlık yine güzel iş çıkardın : ))Kalbi-Sebila azizim şaka yahu adı üstünde magazin.. CcNarNia 10 numara 5 yıldız delikanlı ve mert birisidir..o sevdiğim bir dostum olduğu için şaka yapabiliyorum