Söz Kadrosu Yeni Sezon.

M

Muzik

Guest
,rnUJiaD7cEOve2qQjhQ5dw.jpg


Söz dizisi Star TV ekranlarında geçtiğimiz sezon izleyicisiyle buluştu. “Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan “Söz” dizisinde 2. yeni sezon öncesi Atakan Arslan ayrılırken; Ezgi Çelik, Mehmet Özgür ve Cihan Ünal kadroya dahil oldu. Peki 18 Eylül'de yeni sezonuyla ekrana gelecek olan Söz'de kim kimdir? İşte Söz dizisi yenilenen oyuncu kadrosunun karakter analizi...

,gxmtl6HKCkK1GUMkY1OMIA.jpg

[FONT=&amp]CİHAN ÜNAL
Yeni sezon için çekimleri başlayan ‘Söz’ dizisi kadrosuna Ezgi Çelik ve Mehmet Özgür’ün ardından usta oyuncu Cihan Ünal da katıldı.

Nefesleri kesen hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle eylül ayında Star TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan ‘Söz' için kamera karşına geçen Ünal, dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek.


,_M97yl1dv0qpq6BRlGTsrw.jpg


Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmeyen terör örgütü lideri Çolak’ın en büyük destekçisi ve finansörü olan ‘Büyük Bey’ karakterine, diziye yeni katılan Mehmet Özgür ve Cihan Ünal’dan hangisinin hayat vereceği merakla bekleniyor.

,Z2dtiE7BKE6p6yec-Lr_3A.jpg


MEHMET ÖZGÜR

'Söz'ün oyuncu kadrosuna yeni sezonda Ezgi Çelik'in ardından Mehmet Özgür de daha dahil oldu.


,yqEC8lMVYEOrVN4_8f-3iw.jpg


Suskunlar dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran 46 yaşındaki Özgür, son olarak Masum filminde rol almıştı.

,1RRgEYHr5EyZgrMjnlUU5g.jpg


YÜZBAŞI SONGÜL (EZGİ ÇELİK)

Yeni sezon öncesi ‘Söz' dizisi için kamera karşısına geçen Ezgi Çelik, Yüzbaşı Songül Yıldız karakterine hayat verecek.


,7GZlTqIlL02mhjAREnjK5A.jpg


Eğitim subayı olan Yüzbaşı Songül, Türk kadınının asker olarak ne derece güçlü ve disiplinli olabileceğinin en önemli örneklerinden biri olurken, 'Özel Kuvvet Timi'ni de en zorlu şartlarda sınayacaktır.

,2JuApDCM1UCuAF7RqsJHvg.jpg


YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)

Görev: Tim Komutanı

Rütbe: Kıdemli Üsteğmen

Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.


,N8PSeTp6EEyl1JEY_pupFA.jpg


BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)
Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.


,Wkr0SHNuFU2l6MC4gRRzIA.jpg


EYLEM MERCIER (MERİÇ ARAL)

Annesi Türk, babası Fransız’dır. Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır. Üniversite yıllarında çeşitli eylemlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmıştır. Anarşist, muhalif bir internet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına aşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.


,_AQcJkYeckW_myFxeCY1-w.jpg


ERDEM KORKMAZ (NİHAT ALTINKAYA)
Görev: Tabur Komutanı

Rütbe: Yarbay
En son ve en kritik kararları vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayatı için herkesi karşısına almaya hazırdır. Disiplinlidir, katıdır, kuralcıdır. Bütün bunlarla beraber de çok babacandır. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrıca civardaki köylülerle ilişkileri de çok iyidir.


,vObpaNGKhkqXciXX-dFSYQ.jpg


FETHİ KULAKSIZ (BURAK SEVİNÇ)
Görev: Hafif Silah Uzmanı
Rütbe: Üstçavuş
Lakap: Avcı
Kültürlü, çok okuyan, bu dünyanın içinde ayrıksı duran bir adamdır. Milli şampiyon okçudur. Timin keskin nişancısıdır.


,cNLBX7oqJUO-6hBWiN2iJw.jpg


MÜCAHİT SERDENGEÇTİ (GÖRKEM SEVİNDİK)
Görev: Ağır Silah Uzmanı
Rütbe: Üstçavuş
Lakap: Keşanlı
Deli dolu ve atılgandır. Bütün operasyonlarda en önden gitmekten korkmaz. Bunun sebebi de şehit olma arzusudur. Çünkü bütün sülalesi şehit olmuştur


,_Yj7HqJdCky344xYY1JpAg.jpg


ALİ HAYDAR BOZDAĞ (MUSTAFA YILDIRAN)
Görev: Muhabere Uzmanı
Rütbe: Başçavuş
Lakap: Hafız
Araziyi ve yöreyi iyi bilir. Gerçekten hafızdır. Dindar bir ailede yetişmiştir. Boş konuşmaz, geyik yapmaz. Konuştuğu zaman da bilgece ve hikmetli sözler söyler. Sabırlı ve soğukkanlıdır.


,pVMjvzPQmUWwG5ugbpqd-Q.jpg


ATEŞ ACAR (EREN VURDEM)

Görev: İstihbarat Uzmanı
Rütbe: Başçavuş
Lakap: Karabatak
Yetimdir. Annesi de babası da bayrağıdır. Timin en neşelisidir. Eğlenmeyi sever. Kamuflaj ve kılık değiştirme ustasıdır. İstihbaratçıdır. Aynı zamanda çapkındır. Girdiği her görevde illa bir kadının kalbini kazanır. Şeytan tüyü vardır.


,vpOPvQZYSEaB5vfh1ZhihA.jpg


FEYZULLAH ALTIPARMAK (AYTAÇ ŞAŞMAZ)
Görev: İstihkam Uzmanı
Rütbe: Uzman Çavuş
Lakap: Çaylak
Timin en genci, tecrübesizi ve çaylağıdır. Annesi kendisine çok düşkün olduğundan özel kuvvetlerde olduğunu söyleyememiştir. Annesi onu Muğla’da turizm jandarma zannetmektedir.


,b8lMEwKgv0Gy-7WonPBXJA.jpg


GÜLER KORKMAZ (NİL GÜNAL)
Erdem Yarbay’ın eşidir. Ailesine bağlı fedakar bir kadındır.


,-JuhOBtaz0mAZx78-3zVkg.jpg


FUNDA KUTLU (ECE OKAY)
İstanbul’da bir hastane zincirinin sahibi dominant bir annedir. Bahar’ın kariyer haritasını bile adım adım planlamıştır. Kızıyla alacağı kararlar yüzünden ters düşecektir.



,jQTMUAe-1EyY5D96eHVHjg.jpg


NAZLI KORKMAZ (İLAYDA ILDIR)
Erdem Yarbay’ın hayat dolu sevecen kızıdır. İstanbul’da konservatuarda keman okumaktadır. Başına gelen bir felaket, onu Karabayır’da kalmaya mecbur eder.


,k2XkCcB-2kWvacXqd_s0MA.jpg


ÇOLAK (SERHAT KILIÇ)
Terör örgütünün lideridir. Zeki, kurnaz olduğu kadar acımasız ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Üsteğmen Yavuz’la da kişisel bir hesabı vardır.

[/FONT]
[FONT=&amp]

[/FONT]
 

Minikçe

Well-known member
HanımZade
Katılım
11 May 2017
Mesajlar
9,662
Tepkime puanı
11,973
Puanları
113
Konum
..
Cinsiyet
Kadın
bütün arkadaşlarım izliyor
 
Üst
Alt