21 Nisan 2021 Yay Burcu ♐

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
7,620
Tepkime puanı
6,990
Puanları
0
Konum
Huzur🧿
Cinsiyet
Erkek
Yay Burcu Günlük Yorumu Aşk Falı
Bugün konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve başkalarıyla zaman geçirmek istiyorsunuz. Belki de birkaç arkadaşınla bir araya gelebilirsiniz. Son maceralarınız hakkında konuşmak ve komik hikayelerini anlatmak zevkli olabilir. Ya da belki bir partiye katılmak aklınıza yatabilir. Sevgilinizi bugün akşam dışarı çıkarın ve enteresan bir şeyler yapın. Öylece evde oturacağınıza, çılgınlar gibi eğlenin!

Yay Burcu Günlük Yorumu İş & Kariyer Falı
Önümüzdeki gün çabalarınız için size hoş bir ara sunacak. Geçtiğimiz günlerde, özellikle çalışmalarınız ya da çalışmalarınız için biraz endişeliyseniz de, bugün daha iyi şekilde kontrol altına almış hissedeceksiniz. Ayrıca, ailenizin size sağlamış olduğu desteği size vermek için yeni arkadaşlara da güvenebilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Yorumu Maddi Durum & Para Falı
Bir eyleme kalkışmak mecburiyetinde kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin ve iş hayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Yay Burcu Günlük Yorumu İyi Yaşam & Sağlık Falı

Bugün, özellikle duygusal açıdan senin için yoğun bir gün. İnsanların senin üstünde güç gösterilerinde bulunduğunu fark edebilirsin. Sana istediklerini yaptırmak için ağırlıklarını ortaya koymak istediklerini göreceksin. Duygusal olarak manipülatif bu tuzağa düşme. Güçlü dur ve kendisini savun.


-Alinti-
 

SuMBuL

Tam güldüğün yerde başlar şiirler... Yang❤️
Moderator
Katılım
4 Ara 2020
Mesajlar
2,331
Tepkime puanı
4,612
Puanları
113
Konum
...
Cinsiyet
Kadın
@Han bu astroloğun pandemiden haberi var mı acep :D
 

SuMBuL

Tam güldüğün yerde başlar şiirler... Yang❤️
Moderator
Katılım
4 Ara 2020
Mesajlar
2,331
Tepkime puanı
4,612
Puanları
113
Konum
...
Cinsiyet
Kadın
hııı kesin :D
 
Üst
Alt