18 Nisan 2021 Yay Burcu ♐

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
7,620
Tepkime puanı
6,990
Puanları
0
Konum
Huzur🧿
Cinsiyet
Erkek
Yay Burcu Günlük Yorumu Aşk Falı
Anneniz veya yakın olduğunuz başka bir kadın akrabanızla ilgili mutlu olaylar yüzünden kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Bu bir evlilik ya da doğum olabilir. Kendi projeleriniz (özellikle diğer insanlarla birlikte çalıştığınız) üstesinden gelmek zorunda olduğunuz şeylere rağmen çok iyi ilerliyor gibi. Elde edilen sonuçlar sizi gözyaşlarına boğabilir ve kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. İnsanlara ne hissettiğinizi göstermekten korkmayın

Yay Burcu Günlük Yorumu İş & Kariyer Falı
Bugün sizi saran akışa yumuşak ve nazik bir hareketle dalın. Son zamanlarda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan endişeleriniz hakkında kendinizi rahatlatın. Bilinçaltınız yolu biliyor. Günün anahtar kelimeleri duyarlılık ve sezgidir. Bunlar sizin uzmanlık alanlarınız. Bir şey için endişelenmenize gerek yok. Her şey yoluna girecek. Bu yüzden, kendinizi yeterince hazırlamadığınız için endişelenmeyin. Bir mola verin ve rahatlayın.

Yay Burcu Günlük Yorumu Maddi Durum & Para Falı
Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Yay Burcu Günlük Yorumu İyi Yaşam & Sağlık Falı
Senin bir şeyler yapmanı gerektiren, aile ile ilgili bir mevzu vuku bulabilir. Ailen bir başka konuma taşınmak ya da büyük bir mal alımı yapmak gibi işlerle uğraşıyor olabilir. Kardeşlerin onların cesaretini kırıyor olabilir ama sen bunu yapmamalısın. Belki de çocuğun bir öğretmeni konusunda zorlu bir süreçten geçiyordur. İkisiyle de bugün konuşmak isteyebilirsin.


-Alinti-
 
Üst
Alt