13 Nisan 2021 Aslan Burcu ♌

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
7,620
Tepkime puanı
6,990
Puanları
0
Konum
Huzur🧿
Cinsiyet
Erkek
Aslan Burcu Günlük Yorumu Aşk Falı
Kırılmış kalbinizin ruhunuzu da kırmasına izin vermeyin. Son zamanlarda bir kişilik çatışmasından dolayı biriyle yollarınızı ayırdıysanız, kötü duyguların sizi sarmış olması normal. Tek başınızayken ilişkideki yarım elma olduğunuz zamandan daha az değerli olduğunuzu hissetmeniz muhtemel ve kaçılması zor bir düşünce. Unutmayın ki, bu kadar zorluk yaşadığınız biriyle devam etmek sağlıksız bir karar olurdu. Genç yaşlarınızı bir düşünün. O zamanların üstesinden gelmiştiniz, bu sefer de yaparsınız.

Aslan Burcu Günlük Yorumu İş & Kariyer Falı
Birkaç gün ağır çekimde hareket ettikten sonra, bugün tüm değerli enerjinizi geri alacaksınız. İçgüdüleriniz mükemmel seviyede olacak ve sizi şu anda yaptığınız işle ilgili size yardım edebilecek kişilere çekecek. Gerekli raporları, hatta anılarınızı bile yazmak için harika bir gün olabilir! Bu yüzden bir kalem ve bir kağıt parçasına sarılmaktan korkmayın, çünkü mükemmel bir şekilde üretken olacaksınız!

Aslan Burcu Günlük Yorumu Maddi Durum & Para Falı
Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Aslan Burcu Günlük Yorumu İyi Yaşam & Sağlık Falı
Kendini daha güçlü hissedeceğin bir gün. Sanki biri sana enerji içeceği vermiş de spor etkinliği bitene kadar bunu anlamamış gibisin. Aslında bu iyi niyetli bir tavır fakat aynı zamanda sinir bozucu. Hedeflerine başkalarına güvenerek ulaşmaya çalışmak yerine, üzerindeki yükü hafifletmek daha iyi olmaz mı? Aynı anda birden fazla şey yapmaya çalışıyorsun. Biraz rahatlayarak bir değişiklik yap...


-Alinti-
 

SuMBuL

Tam güldüğün yerde başlar şiirler... Yang❤️
Moderator
Katılım
4 Ara 2020
Mesajlar
2,331
Tepkime puanı
4,612
Puanları
113
Konum
...
Cinsiyet
Kadın
@Han bu ne ya dünkü burc yorumlarını almış birbirine katmış gibi 😅 kendimle zerre bağdaştiramadim 😁
 

SuMBuL

Tam güldüğün yerde başlar şiirler... Yang❤️
Moderator
Katılım
4 Ara 2020
Mesajlar
2,331
Tepkime puanı
4,612
Puanları
113
Konum
...
Cinsiyet
Kadın
Üst
Alt