Apple Watch Series 7 Kan Şekeri Ölçümü Özelliğine Sahip Olacak

BaRoN

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
2 Haz 2019
Mesajlar
3,417
Tepkime puanı
6,365
Puanları
113
Yaş
48
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
Kore merkezli bir sitede ortaya atılan bir iddiada yeni çıkacak Apple Watch Series 7'nin yeni bir sağlık izleme özelliğine sahip olacağı ortaya çıktı. Ortaya çıkan raporlarda yeni çıkacak Apple Watch'un kan şekeri ölçümü özelliğine sahip olacağı belirtildi.

Akıllı saatler ve bileklikler ilk piyasaya sürüldüğü zamanlarda yalnızca akıllı telefona gelen bildirimleri görüntülemek ve aramaları yanıtlamak gibi özelliklere odaklanıyordu. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık akıllı saatleri birçok alanda kullanabiliyoruz. Bunlar arasında müzik değiştirme, çeşitli uygulamaları kullanma, fitness takibi ve birçok kişi tarafından kullanılan sağlık izleme özellikleri de bulunuyor.
Bu sağlık izleme özellikleri arasında nabız ölçme, stres ölçme gibi şeylerin yanı sıra kan şekeri ölçümü de bulunuyor. Elbette bu sağlık izleme özelliklerini akıllı saatlere ve akıllı bilekliklere eklemek için şirketlerin bazı onayları alması gerekiyor. Bir internet sitesinde ortaya atılan iddia ise önümüzdeki dönemlerde piyasaya sürülecek olan Apple Watch Series 7'de kan şekeri ölçümü özelliğinin olacağı yönünde.

Apple Watch Series 7 ve Samsung Galaxy Watch 4 kan şekeri ölçümü yapabilecek​


54cc3ff61a496f93e1f53911934434d25e407f1d.jpg

ET News üzerinde ortaya çıkan raporlara göre Apple Watch Series 7 ve ismi geçici olarak bu şekilde belirtilen Samsung Galaxy Watch 4, kan şekeri ölçümü özelliğine sahip olacak. Bu iddiayı güçlendiren şeylerden biri de Apple CEO'su Tim Cook'un, "Akıllı saatlerimize daha fazla sağlık izleme özellikleri eklemek istiyoruz ancak bunu yaparken başımızın bazı kurumlarla derde girmesini istemiyoruz" şeklinde yaptığı açıklama.
Apple'ın korkusunun sebebi ise biraz önce bahsettiğimiz gibi alınması gereken izinler. Bu tarz sağlık izleme özelliklerini saatlere eklemek için neredeyse bütün ülkelerin kuruluşlarından onay almak gerekiyor zira yanlış yapılan ölçümler kullanıcıların hayatını kaybetmesine sebep olabilir.
 

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
7,620
Tepkime puanı
6,990
Puanları
0
Konum
Huzur🧿
Cinsiyet
Erkek
Yapsa Yapsa Apple yapar zaten Abi.. Tesekkür ederim ..
 

Minikçe

Well-known member
HanımZade
Katılım
11 May 2017
Mesajlar
9,662
Tepkime puanı
11,973
Puanları
113
Konum
..
Cinsiyet
Kadın
Bu ara benim kan şekerin yerlerde
Güzel birşey bu uygulama. Ama ülke izinleri v.s zorlaştırılmış gibi görülsede
Sağlığı güven altına alıyor
İzlemek lazım
 
Üst
Alt