FBI Ajanı Ne Kadar Maaş Alıyor

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
7,620
Tepkime puanı
6,990
Puanları
0
Konum
Huzur🧿
Cinsiyet
Erkek
Uyanıklık, entelektüel ve cesaret, bir FBI ajanı olmak için en temel gereksinimleri vardır. Bu makale FBI ajanı maaş aralığı, iş tanımı ve eğitim gereksinimleri hakkındadır.

Fbi Ajan Maaşı
Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Amerika Birleşik Devletleri’nde en önemli soruşturma kurumlarından biridir. Ve aynı zamanda dünyanın en iyi biridir! FBI iş bankası soygunu, dolandırıcılığı, adam kaçırma, siber suç, uyuşturucu kaçakçılığı, yolsuzluk, terör, cinayet vb FBI bu soruşturma amaçlı özel insanları tayin ile ilişkili suç soruşturma içerir ve bu FBI ajanları olarak adlandırılır. Bunlar FBI ajanları kendilerine verilen davayla ilgili soruşturma işlerini yürütmek için yetkili personel bulunmaktadır.

Sırayla kurbanlar en kısa sürede davayı çözmek için, böylece ajanlara olası tüm bilgileri sağlaması beklenmektedir. Eğer, bir FBI ajanı olmayı düşünmeye ve soruşturma akımına uzun süredir kariyer peşinde iseniz Bana cesur karar sizi tebrik edelim. Bu alanda kariyer fırsatları mükemmel.

Ancak, işlenen, cesur, zeki olmak ve bu amaçla-sonuç odaklı gerekir. Bu temel ihtiyaçlar vardır. Bilirsin, nasıl ve bunları kullanmak için zaman, o zaman ben eminim de gerekli gücü ve becerilere sahip, ve varsa, en başarılı FBI ajanları listesinde adınızı teyit ederim. Ayrıca bazı yaygın eğitim (en azından bir lisans) tamamlamak ve FBI’ya ilgili eğitimden geçmesi gerekir Ancak, sadece bu nitelikleri haiz yeterli değildir. Ön iş eğitimi ve eğitim başarıyla tamamlanması, bir FBI ajanı olmayı hak ediyorum.

FBI Ajanı Maaş Aralığı

Performans ve deneyim. Bir FBI ajanının maaş karar önemli bir rol oynamaktadır ? PayScale göre, bir FBI ajanı yılda 63.021 $ ortalama maaş kazanır. ? bir giriş seviyesi FBI ajanı yılda 59.013 $ ortalama maaş kazanır. . Bir orta kariyer FBI ajanı yılda 65.307 $ ortalama maaş kazanır ? Ortalama olarak, maaş rakamları ABD aralığında olabilir 35.696 $ -. 128.760 $ ? FBI göre, giriş seviyesi bir ajan 61.100 $ için 69.900 $ kazanabilirsiniz , onun / onu atama yere bağlı. ajan 43.441 $ bir taban maaş alır.

(Önceden haber vermeksizin fazla mesai beklenen olmak için genellikle taban maaşın% 25 prim hesapları,) Bununla birlikte, yöreden ödeme gibi diğer faydaları, kullanılabilirlik ödeme (baz maaş% 12,5 29% değişebilir) vb maaş önemli bir artışa yol. ajanlar genellikle. Haftada 50 saat çalışmak beklenmektedir ? PayScale göre, deneyimli bir FBI ajanı için ortalama maaş yıllık 77.270 $ olduğunu.

Ve geç kariyer FBI ajanı için ortalama maaş. Yılda 101.736 $ olduğunu ? BLS (veri 2014 yılında sunulan), polis, suç araştırmacılar birinci basamak denetçiler yıllık ortalama maaş göre, ve dedektifler yaklaşık 80.000 $ idi. ? FBI ajanları grup sağlık ve hayat sigortası programları tatil ve hastalık maaşı ve tam emeklilik planı dahil faydaları, çeşitli hakkına sahiptir.


















-Alinti-
 
Üst
Alt