Çocuğunuzu Onurlandırmak İçin 10 Zevkli Dövme Fikirleri

EUPHRAT

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,197
Tepkime puanı
2,691
Puanları
113
7040


Dövme yaptırmak, tıpkı çocuk sahibi olmak ve bir çok insanın çocuklarını dövme yaptırmaktan hoşlanacakları gibi ciddi bir taahhüttür. Dövmeler herkes için olmasa da, bunu yapan insanlar dövme fikrine çok zaman ayırarak özel olmasını ister.

Ama çocuklarınız için dövme yaptırmanın zevkli bir yolunu nasıl buluyorsunuz? Bu zor olabilir çünkü bu sonsuza dek vücudunda olacak bir şey. Bu nedenle, çocuklarınızı onurlandırmak için bir dövme yaptırmayı planlıyorsanız, zevkli fikirler edinmek için okumaya devam edin.

DOĞUM LEKESİ SANATI

7041


Bazen bir dövme yaptırdığınızda, sadece sizin için olmasını istediğiniz kadar kişisel hisseder. Bu, başkalarının dövmeleriniz hakkında ne düşündüğünü veya ne kadar dikkat çekici olduğunu önemsemediğiniz anlamına gelir. Çocuğunuzun doğum izlerinden veya özel güzellik özelliklerinden bir dövme yaptırmak, sadece kendiniz için saklayabileceğiniz bir şeydir.
Bunun gibi dövmeler de kendilerini özel hissettirir, çünkü onlara sahip olduğunuzu ve başkalarının görmeyeceğini biliyorsunuz. Bu, çocuklarınızı basit ama dahice bir şekilde onurlandırmanın bir yolu olabilir.


YAZ
7042


Çocuğunuz olduğunda, dünyanızı daha iyi hale getirir. Küçük çocuğunuzun büyümesini izlemek, dün bebek olduklarını hissettiğiniz zaman çok zor olabilir. Bunun gibi bir dövme, zamanda bir anı yakalayabilecek bir şeydir.
Ya yazdıkları bir şey ya da yazmalarına yardımcı olduğunuz bir şeydir, böyle bir dövme gençken zor zamanlar boyunca size yardımcı olabilir. Bu yüzden asla unutmak ve bir dövme olarak elde etmek istemediğiniz bir anı yakalayın.


KALBİNE ATEŞ
7043


Oklar şu anda dövmelerde popüler bir trend. Öyleyse neden trende atlamıyorsunuz, ancak kendi özel twist'inizi ekleyin. Üzerinde isimleri olan bir ok bul. Bunun gibi bir Dövme, onları yaşam için elinden gelenin en iyisini hazırladığın için çok fazla anlam taşıyabilir ve bir kez büyüdüklerinde, onu nasıl yönlendirdikleri onlara kalmıştır.
Bir ok basit bir tasarım gibi görünse de, içinde özel detaylar eklemek için dövüşçünüzle konuşabilirsiniz. Hayatınızı her yaşta seveceksiniz çocuklarınızı onurlandıracak bir dövme almak için şimdi randevunuzu alın.


SEN VE BEN
7044


Birinin dövme olarak ayrıntılı bir portresini elde etmek birçok yönden yanlış gidebilir ve çok paraya mal olacaktır. Bunun yerine, siz ve çocuğunuzun bir siluetini seçmeyi tercih edin. Küçük detaylara sahip olmasa da, bu dövme bir portreden daha iyi yaşlanacaktır.
Bu, sizi gören çok güzel bir şey elde etmek için çocuklarınızı bu kadar çok sevdiğinizi bilerek gülümseyecek kadar çekici bir tasarım. Öyleyse çocuklarınızın bir siluetini seçin, böylece onları doğru şekilde onurlandırabilirsiniz.


AİLE AĞACI
7045

Size yeni bir tasarıma sahip olmanın ve çocuğunuzu onurlandırmanın güzel bir yolu, üzerinize dövme yaptırmış bir aile ağacını elde etmektir. Dövme sanatçınızla yarattığınız ağaç istediğiniz kadar zarif olabilir ve ailenizi herhangi bir şekilde ekleyebilirseniz en iyi kısım olabilir.
Bu, ağaçta oyulmuş baş harflerden olabilir veya isimlerini tamamen size bağlı olan dallardan biri olarak kullanmak olabilir. Öyleyse, çocuklarınıza bir soy ağacı ile bakmak ve onurlandırmak için güzel bir açıklama parçası alın.


HATIRLANMASI GEREKEN BİR TARİH
7046

İnsanlar her zaman çocuklarının doğduğu günün, hayatlarının en mutlu günü olduğunu söyler. Öyleyse, bir dövme için ne almayı düşündüğünüze sıkışıp kalıyorsanız, çocuğunuzun doğum tarihini neden alamıyorsunuz?
Bu, nereye giderseniz gidin onları size yakın tutmanın harika bir yoludur. Bu mükemmeldir çünkü çocuklarınız doğdukları tarihi asla değiştiremezler, üstelik stillerini değiştirebilirler veya hatta beğenmezlerse adını bile.


KİLİT VE ANAHTAR
7047

Çocuğunuzun hayatını pek çok insanın yaptığı bir dövmede kutlamanın bir yolu, çocuklarının adlarını almaktır. Ama bu binlerce kez yapıldı ve sen daha fazlasını istiyorsun.
Dövme fikirlerini düşündüğünüz zaman kilit ve kilit bir fikir sizin çözümünüz olabilir. Kalbin kilitli olduğundan, anahtarlar üzerinde çocukların isimlerini bu tasarıma göre koyabilirler. Bu şekilde onları onurlandırıyorsun, ama yine de sana güzel bir sanat çalışması yaptırıyorsun.


BİR SANAT ESERİ
7048

Çocuklar, sanat ve el sanatlarını sever ve çoğu çocuğun yaptığını görebileceğiniz en sevdiğiniz şeylerden biri çizimdir. Yaratıcı olmak ve çocukların sevdiği bir şey çizmek hakkında bir şeyler var. Bu nedenle, çocuklarınızı onurlandırmanın harika bir yolu, sizin için bir dövme tasarlamalarına izin vermektir.
Yine de, sana dövme yaptırmak için özel olarak ne çizeceklerini söyleyemem. Ne çizdiklerini görmenizi ve sizinle konuşmasına izin vermenizi tavsiye ederiz. Ve bize güvenin, eğer zaman verirseniz doğru parçayı bulacaksınız.


ZODYAK
7049

Bazen en küçük dövme tasarımları bir kişiye en çok şey ifade edebilir. Çocuğunuz için bir dövme yaptırmayı düşünüyorsanız, fakat burcunun zodyak işaretini almayı düşünün.
Zodyak işaretleri yıldızlara yazıldığından beri güzeldir ve aslında bir kişi hakkında çok şey söyleyebilir. Çocuğunuz sizinle aynı burçlara sahip olmasa da, bu sizin yanınızda olması için bir hatıradır ve karar verirken yalnızca fikrinizin önemli olması gereken bir şeydir.


ÖZEL KOORDİNATLAR
7050

Çocuğunuzun doğduğu gün, hayatınızdaki çok büyük bir olay olduğu için muhtemelen havanın, hastanedeki seslerin ve diğer her ayrıntıyı hatırlayabiliriz. Bu nedenle, dövmenizin çocuğunuzu onurlandırması için harika bir fikir size almak için bulunduğunuz hastanenin koordinatlarını almaktır.
O hastane emek sırasında bulunduğunuz yerdi ve hemşireler ve doktorlar küçük çocuğunuzu bu dünyaya getirmeye yardımcı oldular. Bu dövmeyle sadece bebeğinizi değil, onları teslim etmenize yardımcı olan yeri ve insanları da kutlayın.
 

heLen

New member
HanımZade
Katılım
18 Tem 2019
Mesajlar
558
Tepkime puanı
1,215
Puanları
0
Konum
Sohbetforumları.net
Cinsiyet
Kadın
Arkadaslarim yaptiriyor diye lise çaglarin da yaptirip sonradan pisman olanlardan biriyim ustune babamdan bi ton laf yemistim dahası 1 ay konusmamisti :sick:
 

Me`Va

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
15 Eyl 2017
Mesajlar
3,722
Tepkime puanı
4,840
Puanları
113
Yaş
35
Konum
Sevgiyle bakan gözler in..
Cinsiyet
Kadın
Arkadaslarim yaptiriyor diye lise çaglarin da yaptirip sonradan pisman olanlardan biriyim ustune babamdan bi ton laf yemistim dahası 1 ay konusmamisti :sick:
bi ton laf edıcegıne bunu sana ttalı dılle anlatsa senı uzmez ve dogru yolu da ogretmıs olurdu . üzücü
 

heLen

New member
HanımZade
Katılım
18 Tem 2019
Mesajlar
558
Tepkime puanı
1,215
Puanları
0
Konum
Sohbetforumları.net
Cinsiyet
Kadın
Ama lazer yontemiyle siliniyormus ogrendim de ne zaman yaptiririm bilmiyorum :rolleyess::emoji_grimacing:
 

Me`Va

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
15 Eyl 2017
Mesajlar
3,722
Tepkime puanı
4,840
Puanları
113
Yaş
35
Konum
Sevgiyle bakan gözler in..
Cinsiyet
Kadın
Ama lazer yontemiyle siliniyormus ogrendim de ne zaman yaptiririm bilmiyorum :rolleyess::emoji_grimacing:
bunu yaptrmak zorunda degılsın sen ıstıyorsan dogmenı ıstemıyorsan yaptır yoksa o bu su ıstemıyor dıe degıl.. oncelık kendın olsun
 
Üst
Alt